HUW WARREN – Er zijn nog kaarten! 16+17 sept

Kaarten reserveren

16+17 sept: Huw Warren en Mark Lockheart

Huw Warren, die geweldige pianist uit Wales was in 2018 bij ons voor een masterclass en een concert. Dat was onvergetelijk. Nu gaan we een stap verder: hij wordt vergezeld door niemand minder dan saxofonist Mark Lockheart. Op vrijdag 16 sept is er een masterclass/ workshop bij ons in de showroom en op zaterdag 17 sept. geven zij een compleet concert in de Goudse Sint-Janskerk!

De samenwerking tussen deze topmusici gaat decennia terug naar bijv. de groep ‘Perfect Houseplants’. Het is indrukwekkend hoe bijzonder hun beider carrière verloopt. Ze componeren beiden, geven les aan conservatoria en treden op in de meest uiteenlopende samenstellingen. Denk aan Big band, Jazzensembles, begeleiding van vocalisten enz. Zo heeft Huw Warren veel gemusiceerd met o.a. June Tabor, Maria Pia de Vito ( live optredens en diverse cd’s) en speelde Mark Lockheart in bands als  ‘Loose Tubes’ en ‘Polar Bear’. Zijn laatste project: ‘Dreamers’. Op de in 2019 uitgebrachte CamJazz live CD ‘New Day’ van dit duo samen is te horen hoe goed zij elkaar aanvullen. Het is een prachtig album en het geeft een idee wat u op de zaterdagavond in de Sint Jan kunt verwachten! En, wat de masterclass/ workshop betreft: zie hieronder!

Vrijdag 16 sept. 20.00 uur. *Masterclass/ Workshop. In onze showroom: Meridiaan 25, 2801 DA GOUDA
IDEAL betaling: € 20,-

Zaterdag 17 sept. 20.00 uur  Concert in de Sint Janskerk te Gouda
IDEAL betaling: € 24,-  (*Kaarten voor het in mei 2000 afgelaste concert van Huw Warren zijn hiervoor geldig!)  

Luister op spotify

Wikipedia Huw Warren
Website Huw Warren
Bekijk Huw Warren solo – Noturna
Bekijk Huw Warren solo – Maes H
Wikipedia Mark Lockheart
Website Mark Lockheart

* Masterclass/ Workshop.  Beide musici maken de mooiste composities en voeren ze ook nog eens op prachtige wijze uit. Zij doceren op conservatoria en zullen ons inzicht geven in hun manier van componeren. Welke harmonieën en ritmes passen ze toe?  En over welke toonladders en accoorden hebben we het dan? Hoe werk je het oorspronkelijk idee uit tot een compleet muziekstuk, met kop en staart? Improviseren op de melodie – natuurlijk.  Maar hoe en waar? Wat past en wat niet? En hoe vullen Huw en Mark elkaar aan?

Géén gortdroge lezing over muziektheorie deze avond, maar een interactieve, inspirerende bijeenkomst  waar je het nodige kunt opsteken! Wij stellen een  aantal piano’s op om mee te kunnen spelen en voor individuele instructie.  Neem ook je saxofoon mee!