2 X CONCERT HUW WARREN!

Donderdag 11 april om 20.00 uur in de Spiegeltent aan de Turfmarkt in Gouda.

Het concert begint om 20.00 uur. Zaal open om 19.30 uur. Turfmarkt 51, 2801GW Gouda.

Entree € 23,-  (IDEAL) Liever op de avond zelf met pin betalen? Dan is de entree € 25,-

Vrijdag 12 april om 20.00 uur in de showroom van Cox Pianoservice, Meridiaan in Gouda.

Het concert begint om 20.00 uur. Zaal open om 19.30 uur. Showroom Cox Pianoservice: Meridiaan 25/47  2801 DA   GOUDA .  Volop gratis parkeergelegenheid.

Entree € 23,-  (IDEAL) Liever op de avond zelf met pin betalen? Dan is de entree € 25,-

Huw Warren is niet zomaar een prima pianist.  Hij is subliem als hij zangers en zangeressen begeleidt, zoals June Tabor, Maria Pia de Vito, Sue Rynhardt en sinds kort Angharad Jenkins, met wie hij onlangs een cd heeft uitgebracht, ‘Calennig’. Hij is ook subliem in allerlei combinaties met jazztoppers als Mark Lockheart (‘Perfect Houseplants’), Iain Ballamy, Laura Jurd enzovoort. Maar ook bij soloperformances (vaak eigen composities) is hij een alleskunner.

Voor de derde keer hebben we hem uitgenodigd om in Gouda te komen optreden. De laatste keer, in september 2022, met Mark Lockheart in de Goudse Sint Jan. Hij komt graag weer. Het worden twee speciale, unieke concerten met hem

Op beide avonden zal hij zeker stukken spelen van zijn in maart te verschijnen cdChoro. Braziliaanse muziek, altijd al een van de pijlers in zijn optredens (luister naar zijn cd ‘Hermeto’), en composities van zijn cd ‘Nocturnes and Visions’. Daarnaast kan hij putten uit zoveel andere muziekwerken… In de sfeervolle Spiegelzaal (de coolste zaal van Gouda!) gaat hij absoluut ‘los’. In onze showroom, op 12 april, is er een extra dimensie: we stellen drie prachtvleugels voor hem op en hij zal het repertoire die avond ‘aanpassen’ aan de instrumenten!