UPDATE SERVICE EN CONCERTEN

UPDATE IN ONZE SERVICE EN ANNULERING VAN CONCERTEN 

  • Waar mogelijk werken we thuis en dus is er van maandag tot vrijdag minder vaak iemand aanwezig.  Als u de showroom/ werkplaats wilt bezoeken graag vooraf even even afspraak maken. Op zaterdagen zijn we er, zoals altijd, wel. Uiteraard met inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen tegen verspreiding van het Corona virus. Dus niet meer dan 5 personen tegelijk in de showroom en gebruik maken van de handschoenen en desinfecterende gel. 
  • De komende weken zal er veel extra worden gemusiceerd. ‘Thuis blijven’ –  dus juist nu piano spelen! Wij komen met alle plezier uw piano of vleugel stemmen. Er zijn al veel afspraken gemaakt. Wat ons betreft kunnen die gewoon plaatsvinden. Wees gerust: we nemen daarbij alle voorzorgsmaatregelen! Voor het maken van afspraken, of voor het annuleren ervan (alle begrip daarvoor!), graag mailen naar info@coxpiano.nl 
  • Het concert dat voor woensdag 1 april stond gepland gaat die avond niet door, maar vindt nu plaats op 23 september!
  • Heel, heel spijtig ook – het concert dat gepland stond op 8 mei van Huw Warren, piano en Sue Rynhart, voc. gaat ook niet door. Reken er maar op dat we dit op een later moment gaan inhalen. U hoort nog wat de nieuwe datum zal worden!