Piano Speeddate 2 september!

Welke piano geeft je vleugels? Geef je op voor de PianoSpeeddate op zaterdag 2 september bij Cox Pianoservice om dat uit te vinden!

We hebben 6 piano’s voor je geselecteerd en je krijgt 12 minuten per piano om ze uit te testen.  Vind je de klank mooi? Vind je dat hij lekker speelt? Ziet hij er mooi uit? En raakt een piano bij jou de juiste toon…? Dan geven wij nog een flinke klap op de prijs!

Cox Pianoservice biedt al 33 jaar allround service en deskundigheid. Voor de aanschaf van een nieuwe of tweedehands piano of vleugel, restauratie, onderhoud of stemmingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen kwaliteitsmerken, zowel nieuw als tweedehands, voor elke beurs en elke smaak, en zijn gespecialiseerd in het vakkundig restaureren van piano’s en vleugels. Ook zorgen wij er graag voor dat uw instrument goed gestemd en onderhouden blijft.

Wellicht kent u het principe van de speeddate al, maar wij steken dit in een nieuw jasje. We gaan dit concept toepassen op een eerste kennismaking met onze instrumenten in de showroom. In anderhalf uur tijd krijgt u de mogelijkheid om kennis te maken met 6 door ons speciaal geselecteerde instrumenten.

Hoe werkt het?

In het eerste deel van de PianoSpeeddate maakt u kennis met 3 instrumenten. Elke 12 minuten klinkt een signaal waarop u volgens een vastgelegde route doorloopt naar een volgend instrument. U mag elk instrument van boven tot onder bewonderen en uiteraard bespelen. U bekijkt de techniek, de snaren en de zangbodem en bespeelt het instrument zelf of één van onze pianisten laat de klanken van het instrument aan u horen. Hierbij ontvangt u een formulier waarop u beknopt uw ervaring met elk instrument kunt noteren, zodat u aan het eind van de PianoSpeeddate een overzicht heeft van uw voorkeur in klank, spel en uiterlijk. Is er iets onduidelijk of u heeft nog vragen dan zijn er meerdere professionals aanwezig om u te voorzien van extra informatie en uitleg.

Na de eerste kennismaking met 3 instrumenten geven we uw oren en handen even rust. U krijgt een kopje koffie of thee, of limonade voor de jonge pianisten onder ons, en onder muzikale begeleiding kunt u uw eerste bevindingen met elkaar en ons Cox Team bespreken.

Hierna volgt het tweede deel van de PianoSpeeddate, met nogmaals 3 instrumenten om kennis te maken. Vergeet niet om uw bevindingen op het formulier goed bij te houden. Wellicht is het bespeelde instrument niet wat u zoekt, maar u leert dan wel goed wat u liever niet wilt. Dit is belangrijk om een goed onderbouwde keuze te kunnen maken bij het kiezen van een passend instrument.

Na afloop van de PianoSpeeddate komen we een laatste keer samen. Als dank voor uw aanwezigheid krijgt u van ons een cadeautje en een speciale korting bon, eenmalig te besteden bij Cox Pianoservice. Heeft één van de piano’s uit de PianoSpeeddate u vleugels gegeven? Of heeft een vleugel bij u de juiste toon geraakt? Of wellicht zag u juist een ander instrument in onze showroom staan dat uw nieuwsgierigheid heeft gewekt? Kom dan nog eens langs in onze showroom om andere instrumenten te bespelen, want met de speciale korting bon krijgt u de kans een instrument voordelig aan te schaffen bij Cox Pianoservice. Dus deelname aan de PianoSpeeddate levert ten alle tijden wel wat op. Het helpt u bij het vormen van uw keuze voor een passend instrument en levert ook nog eens extra korting op als u bij Cox Pianoservice een instrument aanschaft.

U kunt zich inschrijven voor de PianoSpeeddate via het inschrijfformulier op deze pagina. Hier kunt u aangeven welke tijden voor de PianoSpeeddate uw voorkeur hebben en met hoeveel mensen u langs wilt komen. Neem vooral uw partner, ouders, vrienden en kinderen mee. Deelname kost €5,- ongeacht met hoeveel mensen u aanwezig wilt zijn. We zullen de PianoSpeeddate 3 keer laten plaatsvinden, met telkens 6 inschrijvingen mogelijk. Bij voldoende inschrijvingen zal de PianoSpeeddate ingepland worden. Bij te weinig inschrijvingen zullen speeddates samengevoegd worden om voortgang te garanderen.

Geef je snel op via onze website, want op 30 augustus sluit de inschrijving. Uiterlijk 1 september krijgt u van ons de bevestiging voor uw PianoSpeeddate binnen en kunt u op 2 september bij ons komen kennismaken en uitvinden welk instrument u vleugels geeft.

Schrijf je direct in!

Inschrijven voor de piano speeddate is niet meer mogelijk