CONCERT 27 NOVEMBER 2019

Lorenzo Ditta trio JAZZ
Lorenza Ditta – piano
Ignacio Santoro – bas
Nitin Parree – drums

Op woensdag 27 november organiseerden we weer zo’n bijzonder concert in onze showroom: het Lorenzo Ditta Trio. De bassist had al een paar keer bij ons opgetreden en maakte daarbij grote indruk. Maar dit trio is fantastisch!  

De muziek die dit trio maakt wordt gekarakteriseerd door simpele, lyrische melodieën die samen met de harmonische structuren de ideale basis vormen voor veel vrijheid om te improviseren. De voortdurende interactie tussen de musici is rijk en zij komen soms buiten hun traditionele rol. Geïnspireerd door Paul Bley, Brad Mehldau en The Bad Plus. Uitgangspunten zijn eigen composities en beroemde popsongs.

Bekijk de website van Lorenzo Ditta

Al 17 jaar organiseren we concerten in onze showroom en we bieden daarmee een springplank voor jonge, veelbelovende, studenten van het Koninklijk Conservatorium. Zij spelen de sterren van de hemel en het is fantastisch om te bedenken dat vele musici die bij ons hebben opgetreden inmiddels zijn doorgebroken en een indrukwekkende carrière hebben opgebouwd. Laat u verrassen door aanstaande professionals!