CONCERT 10 april 2019

Eunjin Bae trio

Al 17 jaar organiseren we concerten in onze showroom en we bieden daarmee een springplank voor jonge, veelbelovende, studenten van het Koninklijk Conservatorium. Zij spelen de sterren van de hemel en het is fantastisch om te bedenken dat vele musici die bij ons hebben opgetreden inmiddels zijn doorgebroken en een indrukwekkende carrière hebben opgebouwd. Laat u verrassen door aanstaande professionals! 

Eunjin Bae is een begenadigd pianiste die met haar jazz trio bij ons een prachtige, sfeervolle avond zal bezorgen. Naast jazz standards speelt zij ook haar eigen composities.

Alvast een voorproefje

Op woensdag 10 april organiseren we weer zo’n bijzonder concert in onze showroom: De bezetting: Eunjin Bae, piano, Ignacio Santoro, bass en Dimitris Koutantos, drums. 

Eunjin Bae

Het concert woensdag 10 april begint om 20.00 uur. Zaal open om 19.30 uur. Showroom Cox Pianoservice:  Meridiaan 25/47, 2801 DA GOUDA  Volop gratis parkeergelegenheid. Entree: € 12,- (ideal). Liever op de avond zelf betalen? Dan is de entree €15,-. Komt u voor de eerste keer? Dan is de toegang slechts € 9,- (u krijgt die avond €3,- terug!)