CONCERT 6 februari 2019- ZETA TRIO

WAT EEN PRACHTIG CONCERT BIJ ONS IN DE SHOWROOM
GEWELDIGE MUSICI EN EEN BIJZONDER PROGRAMMA!  Volg ze op facebook!
https://www.facebook.com/Zeta-Trio-1211409405675560/  

 

 

Al 17 jaar organiseren we concerten in onze showroom en we bieden daarmee een springplank voor jonge, veelbelovende, studenten van het Koninklijk Conservatorium. Zij spelen de sterren van de hemel en het is fantastisch om te bedenken dat vele musici die bij ons hebben opgetreden inmiddels zijn doorgebroken en een indrukwekkende carrière hebben opgebouwd. Laat u verrassen door aanstaande professionals! 

Op woensdag 6 februari organiseren we weer zo’n bijzonder concert in onze showroom: Het ZETA TRIO, bestaande uit: Marjolijn Spruijt, viool  –  Emma Warmelink, cello  –  Bob Marsdon, piano 

Zij zullen enkele solostukken spelen van o.a. P. Hindemith, N. Paganini en S. Prokofiev, maar ook als pianotrio werken van B. Martinu en A. Dvorak. 

Het concert woensdag 6 febrauri  begint om 20.00 uur. Zaal open om 19.30 uur. Showroom Cox Pianoservice:  Meridiaan 25/47, 2801 DA GOUDA  Volop gratis parkeergelegenheid. Entree: € 12,- (ideal). Liever op de avond zelf betalen? Dan is de entree €15,-. Komt u voor de eerste keer? Dan is de toegang slechts € 9,- (u krijgt die avond €3,- terug!)

De drie musici ontmoetten elkaar op het Koninklijk Conservatorium Den Haag en spelen inmiddels bijna drie jaar samen. Ze zijn trots op de manier waarop hun verschillen elkaar aanvullen. De combinatie van Bobs analytisch denken, Marjoleins expressieve interpretaties en Emma’s precieze gehoor helpt het trio snel te doen groeien en brengt hen tot verfrissende inzichten. Het trio heeft lessen gevolgd bij Ellen Corver en Peter Brunt (beiden Osiris Trio), de leden van het Atos Trio, Lucia Swarts, Jaring Walta, Frank van de Laar en Paul Scheepers. Zowel Emma als Bob spelen op instrumenten die hen ter beschikking zijn gesteld door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.