CONCERT 25 NOVEMBER – UPDATE

Het concert van dit bijzondere trio gaat gelukkig door,  maar let op!  Houd i.v.m. de Corona-maatregelen wel rekening met het volgende:

  • U hebt alleen toegang tot het concert als u een geldige QR-code en identiteitsbewijs kunt tonen.
  • Na 20.00 uur kunnen we geen drankjes meer schenken. Er is deze keer dus  geen pauze. U bent vanaf 19.30 uur welkom en u mag het drankje meenemen in de zaal ( maar in geen geval op een piano of vleugel zetten!).
  • Kaartverkoop is gestopt, want we houden het aantal plaatsen, zoals we ook op 30 september deden, zeer beperkt. U heeft geluk dat u er wel bij kan zijn. Tot volgende week!

 

Donderdag 25 november ASEO TRIO

Aseo Friesacher, piano  

Dean Montanaro,  bas 

Martin Hafiuzi, drums 

We zijn zeer verheugd dit concert te mogen aankondigen.  Dit trio maakt fantastische muziek. Ze hebben een unieke sound met o.a. elementen uit Jazz, Rock en Flamenco. Kijk maar vast naar de diverse You Tube films die er zijn.  

Maar ook bijzonder is dat hun CD daags voor het optreden uitkomt.  De avond staat dan ook in het teken van die CD, getiteld: ‘Muddy Water’.   

Bestel snel kaarten als u erbij wilt zijn! 

Het concert donderdag 25 november begint om 20.00 uur. Zaal open om 19.30 uur. Showroom Cox Pianoservice: Meridiaan 25/47  2801 DA  GOUDA   Volop gratis parkeergelegenheid. Entree € 17,- (IDEAL). Liever op de avond zelf met pin betalen? Dan is de entree € 19,- 

!!!Net als bij alle culturele instellingen en in de horeca, geldt ook bij dit concert een ‘corona-toegangscheck’. Wij vragen bij de entree daarom naar zowel een geldige QR-code als een geldig identiteitsbewijs. Zonder beide is toegang niet mogelijk!!! 

 

 

 

 

 

 

 

BEKIJK BIOGRAFIE