HUW WARREN SOLO 22 NOVEMBER!

Concertkaarten reserveren

Huw Warren: een gigant op muziekgebied. Hij componeert de mooiste muziek en is ook een zeer bijzondere pianist. Hij is al 25 jaar de vaste pianist/ arrangeur die zangeres June Tabor begeleidt. Hij begeleidt ook Maria Pia de Vito. Speelt bovendien in allerlei ensembles en doceert op conservatoria. Klassiek, Braziliaans, Jazz, Wereldmuziek – zijn spectrum is zo breed… Al vele jaren bewonder ik hem om zijn prachtige composities en zijn fantastische pianospel. Onlangs heb ik een soloconcert van hem bijgewoond in Manchester en toen wist  ik het zeker: hij ‘moet’ bij ons in de showroom komen spelen! Hij heeft een overvolle agenda, maar het gaat echt gebeuren – DONDERDAG 22 NOVEMBER 20.00 UUR  in onze showroom aan de Meridiaan 25/47  2801 DA GOUDA.  Dit wordt een avond onvergetelijk genieten! 

Concertkaarten kunt u reserveren via button boven aan deze pagina. U kunt dat maar beter meteen doen, anders bent u te laat!

WEBSITE HUW WARREN    WIE IS HUW WARREN?  CONCERTS

 
NEW SOLO CD “NOCTURNES AND VISIONS” now available as CD and download “soaring and elegant melodies borne aloft by rhapsodic textures” “an intimate, very special experience” Mike Collins London Jazz News ***Exploring Jazz Harmony*** available to download as PDF.